فروش قهوه عمده کنیا

فروش قهوه عمده کنیا

فروش قهوه عمده کنیا

قهوه گلوریزه | فروشگاه قهوه –  قهوه برای اولین بار در کنیا کشت شد. قهوه کنیا در شرایط عالی و خاک حاصلخیز این منطقه رشد می کند و به همین دلیل یکی از مرغوب ترین قهوه ها در دنیا به حساب می آید. فروش قهوه عمده کنیا در فروشگاه اینترنتی قهوه برند گلوریزه در بسته بندی هایی مطابق با سفارش مشتری صورت می گیرد.

 

مشخصات قهوه کنیا

  • از نوع قهوه کلمبیا میلد (Colombia mild)
  • دارای اسیدیته بالا
  • دارای بادی متوسط
  • دارای عطری تازه و دلپذیر با زمینه کاکائو
  • دارای طعم میوه ای و شیرین با ته مزه ای از علف لیمو، توت سیاه، ترنج یا سایر مرکبات ترش مزه
  • معمولا با درجه رست لایت
  • حاوی 1.36 درصد کافئین

 

فروش قهوه عمده کنیا

فروش قهوه عمده کنیا، گزینه مناسبی برای کافی شاپ هاست. امروزه با افزایش قیمت قهوه های خارجی بسته بندی شده، بسیاری از کافی شاپ ها به کمک باریستاهای حرفه ای خود، از دانه قهوه فله ای استفاده می کنند. با استفاده از این دانه های خوش عطر می توان  بهترین طعم های نوشیدنی قهوه را ایجاد کرد.

 

تولید قهوه کنیا

  1. هنگام برداشت قهوه کنیا، فقط گیلاس های قرمزرنگ کاملا رسیده چیده می شوند.
  2. دانه های قهوه خراب یا نارس از آن جدا می شو ند.
  3. لوبیاهای قهوه به مدت 36 ساعت تحت فرایند تخمیر قرار می گیرند.
  4. پس از جدا شدن پوشش قندی و لزج مانند قهوه، آن را مقابل آفتاب خشک می کنند.
  5. در نهایت دانه ها را به کارخانه می فرستند و پس از فرآوری برای فروش وارد بازار می کنند.

 

 

دانه قهوه هر کشور دارای یک سری خصوصیات ذاتی طعم، عطر و غلظت بوده که قابل تغییر است. درواقع می توان در حین رست، این ویژگی ها را افزایش یا کاهش داده و خصوصیات دیگری به آن اضافه کرد. فروش قهوه عمده کنیا براساس نمودار رست، نمودار طعم و خصوصیات دیگری نظیر غلظت و کافئین، متناسب با ذائقه مشتریان در فروشگاه قهوه گلوریزه صورت می گیرد.

 

نحوه مصرف قهوه کنیا

  • مردم کنیا بیشتر طرفدار نوشیدنی چای هستند ولی در سال های اخیر استفاده از قهوه نیز در این کشور رواج یافته است. کنیایی ها قهوه را همراه با هل، دارچین، زنجبیل و ادویه های دیگر در داخل کتری برنجی بر روی اجاق های ذغالی، دم می کنند. سپس این نوشیدنی را همراه با شیرینی میل می کنند.
  • روش دم کردن سرد قهوه کنیا، باعث حفظ عطر و طعم آن می شود. برای این منظور قهوه را 24-18 ساعت در آب سرد خیس می کنند. سپس از صافی عبور می دهند. استفاده از فرنچ پرس برای دم کردن قهوه به صورت سرد مرسوم است.

 

 

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *