اگر شما از طرفداران قهوه هستید بهتر است که در مورد انواع دانه های قهوه نیز آگاهی بیشتری پیدا کنید.
چهار نوع اصلی دانه قهوه وجود دارد.
1.عربیکا:
قهوه عربیکا حدود 60% درصد از کل قهوه جهان را تشکل می دهد.
قهوه تولید شده از این نوع دانه با کیفیت بالاتر و قیمت مناسب تر هست.
کافی شاپ ها نیز به طور معمول از دانه عربیکا استفاده می کنند.
این نوع دانه در مقایسه با ربوستا دارای سطح اسیدیته بالاتری است.
عربیکا در سراسر کمربند رشد قهوه کشت می شود.
اما بیشتر در آمریکای لاتین یافت می شود.
2.ربوستا:
دومین دانه قهوه در جهان است که بیشتر برای مصارف خانگی و فروشگاه های مواد غذایی کاربرد دارد.
کافئین ربوستا دوبرابر عربیکا است.
که در آمریکا و اندونزی و فقط در تعدادی از مناطق کمربند قهوه ای پرورش می یابند.
این دانه میزان تلخی بیشتری دارد.
3.لیبریکا:
این دانه فقط در فیلیپین رشد می کند.
دارای طعم چوبی دودی است.
4.اکسلسا:
دانه های اکسلسا زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرند.
به طوری که فقط 7% قهوه جهان را تشکیل می دهند در جنوب شرقی آسیا رشد می کنند و مانند قهوه لیبریکا است با این تفاوت که دارای طعم ترش تر است.