انواع فراوری قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های طعمی قهوه

انواع فراوری قهوه

انواع فراوری قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های طعمی قهوه

در دنیای تخصصی قهوه مشخصات طعمی قهوه از اهمیت بالایی برخوردارند. اگر نوشیدنی قهوه با رعایت استانداردهای دم آوری تهیه شود، می توان طعم های خاصی را در آن حس کرد. عوامل زیادی بر طعم قهوه تاثیر دارند. تاثیر ارتفاع رشد در طعم قهوه حقیقتی انکارناپذیر است. از دیگر عوامل موثر در طعم قهوه می توان به انواع فراوری قهوه اشاره کرد. در ادامه قصد داریم به این موضوع بپردازیم. با ما همراه باشید …

انواع فراوری قهوه

فراوری خشک یا طبیعی

هر گیلاس قهوه از یک جفت دانه تشکیل شده که درون لایه ای کاغذی به نام پارچمنت قرار گرفته اند. درون میوه قهوه مایعی لزج به نام موسیلاژ وجود دارد. یکی از انواع فراوری قهوه، فراوری خشک یا طبیعی نام دارد که مراحل آن عبارتند از:

  1. چیدن میوه‌ قهوه وقتی که به اندازه کافی رسیده باشد
  2. ریختن میوه قهوه بر روی تخت های مشبک فلزی به شکل دست نخورده
  3. خشک کردن دانه قهوه تا درجه‌ معینی از رطوبت
  4. جداسازی میوه خشک شده و پارچمنت از دور دانه قهوه

 

ویژگی های طعمی

  • طعم‌ میوه‌ ای حاصل از پوست و گوشت گیلاس قهوه
  • ایجاد بادی سنگین ‌تر

فراوری خشک قهوه به دلیل عدم استفاده از آب در طی فرایند، از نظر اقتصادی مقرون ‌به صرفه است، اما نسبت روش های دیگر ریسک بالاتری دارد. زیرا اگر دانه ‌های قهوه با دقت و به ‌طور یکنواخت خشک نشوند، طعم نامطبوعی در قهوه ایجاد می شود.

 

فراوری خیس یا شسته

یکی دیگر از انواع فراوری قهوه، فراوری خیس است که طی مراحل زیر صورت می گیرد:

  1. غربال گری برای جدا کردن دانه های کال و نرسیده و آسیب دیده
  2. جدا کردن میوه (گوشت) قهوه از دانه آن طی فرایندی موسوم به de-pulping
  3. تخمیر دانه های قهوه به مدت 72-36 ساعت در حوضچه تخمیر
  4. شستن و جدا کردن موسیلاژ از دانه قهوه در کانال های آبی

 

ویژگی های طعمی

  • تمیزی و شفافیت
  • اسیدیته‌ مشخص با ترشی مطبوع استارفروت، شکلات تیره و طعم‌ گلی
  • بادی چای ‌مانند

 

فراوری عسلی

از دیگر انواع فراوری قهوه، فروری عسلی است که حد وسط دو روش طبیعی و خیس محسوب می شود. قهوه حاصل به این روش نه ترشی مطبوع قهوه خیس را دارد و نه اسیدیته بلوبری قهوه طبیعی را. مراحل فراوری عسلی عبارتند از:

  1. غربال گری برای جدا کردن دانه های کال و نرسیده و آسیب دیده
  2. جدا کردن میوه (گوشت) قهوه از دانه آن طی فرایندی موسوم به de-pulping
  3. خشک کردن دانه قهوه همراه با موسیلاژ آن

 

ویژگی های طعمی

  • طعم شیرین، مربایی، شکری
  •  بادی خامه ‌ای ‌تر نسبت به فراوری خیس
  • بافت نزدیک به عسل
  • اسیدیتیه‌ کمتر از فراوری خیس

 

فروشگاه قهوه گلوریزه یکی از برندهای معتبر در زمینه فراوری و رست دانه قهوه و تولیدکننده انواع میکس قهوه است. با خرید قهوه گلوریزه می توانید شیرینی شهد گونه‌ قهوه‌ عسلی یا تیزی مطبوع و ترد قهوه‌ شسته و یا طعم‌ های عیان یک قهوه‌ طبیعی را تجربه کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در بخش فروش در ارتباط باشید.

اشتراک گذاری پست


لطفاً منتظر بمانید...

با هر خرید از فروشگاه قهوه گلوریزه ، 10% از مبلغ خرید به حساب کیف پول شما واریز میگردد که میتوانید در خرید بعدی از آن استفاده کنید.