مسابقۀ دانش و قلم در صنعت قهوه و کافه داری

پوستر مسابقه قلم و دانش

مسابقۀ دانش و قلم در صنعت قهوه و کافه داری

پوستر مسابقه قلم و دانش

بسمه تعالی

 

قوانین اولین دورۀ مسابقات قلم و دانش

در صنعت قهوه و کافه داری ایران

 

مسابقۀ قلم و دانش در صنعت قهوه و کافه داری ایران، با هدف ترویجِ فرهنگ دانش پژوهی و ارتقای دانش عمومی در این صنعت برگزار می شود.

 

قوانین:

شرکت کنندگان باید یک مقالۀ معتبـر، بر اساس استاندارد های زیر بنویسند.

حداقل تعداد صفحات، 7 و حداکثـر 35 صفحه مجاز می باشند.

از زبان محاوره و عامیانه، کلمات و جمله بندی های پیچیده و زیاده گویی بپرهیزید. این موارد امتیاز منفی دارند.

فونت انتخابی مقاله، باید از میان فونت های استاندارد نوشتن باشد. برای مثال فونت این نوشتار، Nazanin  است. شما نیز می توانید از این فوت استفاده کنید. فونت انتخابی، تا حد بسیار زیادی در چشم نوازی نوشته ها در نزد مخاطبان تأثیر دارد و برای یک مقاله، فونت نامناسب، باعث خستگی چشم و ذهن می شود. فونت امتیاز مثبت ندارد، اما چینش بد کلمات و انتخاب فونت نامناسب، امتیاز منفی دارند.

رنگ پس زمینۀ مقالات باید سفید باشد. اندازۀ صفحۀ مقالات باید A4 (همانند اندازۀ این نوشته) باشد.

 

نحوۀ ارسال مقالات :

برای ارسال مقالات باید آنها را در قالب PDF ذخیره کرده و به ایمیل یا شمارۀ واتس آپ زیر بفرستید.

Ehsansarami110@gmail.com

09016364851 (فقط ارسال واتس آپ)

کسب اطلاعات بیشتر از طریق تماس با 09102770331 امکان پذیر است.

 

 

 

نحوۀ امتیاز دهی:

امتیاز دهی و داوری محتوای مقالات، از مبنای امتیاز 100 می باشد.

امتیاز ویژۀ محتوا :  70

امتیاز ویژۀ ساختار کلمات و جمله بندی ها : 20

امتیاز ویژۀ زیبایی شناسی : 10

زیبایی شناسی به هر چه که باعث زیباتر نشان دادن ظاهر و ساختار مقاله در نزد مخاطبان می شود، مربوط است؛ مانند فونت مناسب، پوستـر، تصاویر و اینفوگرافی.

تصاویر و اینفوگرافی های مربوط به موضوع، در فهم مطالب به مخاطبان کمک   می کنند.

 

محتوا باید استاندارد و با منابع در دستـرس و معتبـر باشد. هر چه به عنوان درونمایۀ یک مقالۀ علمی گفته می شود، باید قابل اثبات باشد.

نوشتـن منابع انتهای مقالات، الزامی می باشد، چرا که داوران منابع را بررسی     می کنند. ننوشتن منابع انتهای مقاله، 20 امتیاز منفی دارد.

شرکت کنندگان می توانند فقط در مورد یک مبحث به طور تخصصی (مثلاً شیمی شیر) یا کلیۀ مباحث مربوط به لاته آرت مطالب گردآوری کنند و بنویسند. مقاله ای که محتوایش فقط ترجمۀ یک مطلب، سایت و یا کتاب باشد، در مسابقه شرکت داده نمی شود.

 

 

 

شرکت کنندگان تا حد ممکن از ایراد های دستوری و زبان محاوره باید بپرهیزند.

به طور کلی هر مقاله پژوهشی شامل اجزای اصلی زیر است:
عنوان                (در این مسابقه الزامی)
نام نویسنده یا نویسندگان         (الزامی)
اطلاعات تماس
چکیده
واژگان کلیدی
مقدمه
مبانی نظری تحقیق
روش تحقیق
یافته های تحقیق
بحث و نتیجه گیری
فهرست منابع                      (الزامی)

 

معرفی داوران :

احسان صرامی : دبیر رسانۀ ایران لاته آرت، نویسنده (فیلمنامه و داستان) منتقد آثار ادبی و سینمایی. مقالات او را در زمینۀ قهوه می توانید در سایت iranlatteart.com و صفحۀ اینستاگرام @glorizecoffee مطالعه کنید.

سهیل پوریوسف : سر دبیر و مؤسس جامعۀ لاته آرت ایران. مدرس دوره های آموزشی لاته آرت. مؤسس چلنج ایران لاته آرت.

 

 

ارزش معنوی این مسابقه بیش از ارزش جوایز آنست و نفرات برتر می توانند پس از این مسابقه با iranlatteart.com  همکاری داشته باشند.

لوح تقدیر و جوایز نفرات برتر در روز اختتامیۀ چلنج ایران لاته آرت تقدیم خواهند شد.

 

اشتراک گذاری پست


لطفاً منتظر بمانید...

با هر خرید از فروشگاه قهوه گلوریزه ، 10% از مبلغ خرید به حساب کیف پول شما واریز میگردد که میتوانید در خرید بعدی از آن استفاده کنید.