درباره قهوه

قهوه ارگانیک

معنی ارگانیک چیست ؟

اگر در تولید یک محصول کشاورزی بجای استفاده از کودها و آفت کشهای شیمیایی از موجودات زنده و کود های طبیعی برای تولید محصول استفاده کنند به آن محصول ارگانیک گفته می شود.

قهوه ارگانیک چگونه تولید می شود ؟

در مزارع کشت قهوه ارگانیک یک نوع قهوه به نام کاتورا کشت میشود . در قهوه ارگانیک از هیچ نوع ماده شیمیایی مصنوعی و هیچ سم یا کود مصنوعی استفاده نمی شود.در این مزارع بجای استفاده از کود شیمیایی در نزدیکی گیاه قهوه درختان تثبیت نیتروژن می کارند،این درختها نیتروژن را از هوا بیرون میکشند و با کمک میکرو ارگانیکهایی که در ریشه  این درختان زندگی میکنند نیتروژن جو تبدیل به یک کود طبیعی می شود.این درختها به علاوه پوششی از علف های هرز در حال پوسیدگی را کنار درخت قهوه ایجاد میکنند که شرایط خاک را مطلوب میکند.همچنین کرم های خاکی در این مزارع به خاک اجازه می دهند که هوا را جذب کند،این موجودات تولید کنندهای طبیعی مواد و کود ارگانیک هستند.این کرم ها خاک را می خورند و مدفوع آنها همان کمپوست است.در حقیقت ریشه های درخت,نیتروژن مورد نیاز را تولید می کند و کرم ها کمپوست مورد نیاز خاک رو تولید می کنند.تولید قهوه ارگانیک کار بسیار پر زحمتی است و به همین دلیل این قهوه قیمت بالاتری دارد.در آمریکای شمالی مردم با مصرف 40 درصد از قهوه ی ارگانیک کشت شده در جهان رکورد دار هستند.آنها به خوبی فواید استفاده از قهوه ارگانیک را درک کرده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *