قهوه اسپشیالیتی چیست
قهوه اسپشیالیتی قهوه ای است که پس از طی مراحل طولانی از کاشت و برداشت تا فرآوری بتواند کیفیت خود را حفظ کند تا به یک نوشیدنی ایده آل تبدیل شود. همانطور که می دانید قهوه حاصل از هر منطقه و اقلیمی خاص و منحصر به فرد است. دانه های قهوه تخصصی باید به بهترین نحو ممکن کشت، برداشت، فرآوری و دم شوند.
قهوه قبل از تبدیل شدن به نوشیدنی، تحت تأثیر اقداماتی پیچیده قرار می گیرد. کارهایی که از زمان کاشت قهوه آغاز شده و با داشت، برداشت، فرآوری و پس از آن دم آوری، ادامه می یابند. تجربه نوشیدن و لذت چشایی قهوه تنها عامل تعیین کننده تخصصی بودن قهوه است.
خرید دان قهوه اسپشیالیتی کلمبیا
عوامل تعیین کننده کیفیت قهوه را می توان به شرح ذیل بیان کرد:
1. شرایط مساعد کاشت
کاشتن مقدار زیادی قهوه در خاک و ارتفاع نامناسب محصولی تخصصی ایجاد نمی کند. بنابراین شرایط اقلیمی مساعد، همراه با خاک مناسب از جمله شرایط لازم و ضروری برای داشتن قهوه ای باکیفیت است.
2. نگهداری و رسیدگی
چیدن گیلاس های قهوه کاملا رسیده که از درختی سالم با نژادی مطلوب و مراقبت جدی، حاصل شده، پتانسیل داشتن قهوه ای با کیفیت عالی و تخصصی را ایجاد می کند.
3. فرآوری قهوه
در تولید قهوه اسپشیالیتی معمولا گیلاس های رسیده برای مرحله فرآوری جدا می شوند. زمانی که دانه های قهوه چیده می شوند باید در کمترین زمان ممکن فرآوری شوند تا کیفیت آنها از بین نرود.
- فرآیند جداسازی دانه قهوه از میوه آن باید با دقت زیادی انجام گیرد تا آسیبی به دانه ها وارد نشود.
- خشک کردن دانه ها پس از جداسازی از میوه از پیچیدگی خاصی برخوردار است. دقت و توجه در خشک کردن دانه ها بر کیفیت آنها تاثیر به سزایی دارد. در این مرحله دما، رطوبت و محفظه های ذخیره و نگهداری قهوه از اهمیت خاصی برخوردارند و باید کنترل شوند.
- آخرین مرحله پوست کندن دانه های قهوه و سپس طبقه بندی آنها براساس اندازه و سایزشان برای انتقال به فروشگاه نیز از دیگر عوامل موثر در کیفیت قهوه است.
- غربال کردن دانه ها، نوع بسته بندی و شرایط نگهداری قهوه پیش از حمل آن، میتواند در کیفیت قهوه تاثیرگذار باشد.
4. رست کرن قهوه
رست دانه های قهوه باید با دقت کامل با استفاده از دستگاه مناسب و براساس پتانسیل آن صورت گیرد تا همه طعم های نهفته در این دانه ها بیرون کشیده شوند.
5. بسته بندی حرفه ای
بسته بندی قوی و سالم دانه های قهوه باعث حفظ خاصیت ذاتی آن شده و نوشیدنی نهایی حاصل از آن را به شکل مطلوب فراهم می آورد.
6. آسیاب کردن دانه های قهوه
بهترین زمان آسیاب قهوه، درست قبل از دم کردن آن است. در هنگام آسیاب کردن قهوه، بخش عزیادی از ترکیبات آروماتیک آن، آزاد میشود. اکسید شدن قهوه آسیاب شده به سرعت صورت گرفته و باعث کهنه شدن قهوه میشود. اندازه ذرات قهوه آسیاب شده در دم آوری آن بسیار مهم بوده و اندازه ذرات در هر روش دم آوری متفاوت است.
7. دم آوری قهوه
برای دم کردن قهوه، باید استانداردهای لازم مانند کیفیت و دمای آب، نسبت قهوه به آب و میزان عصاره گیری با دقت رعایت شوند تا بتوان یک قهوه اسپشیالیتی به دست آورد.
فروش قهوه اسپشیالیتی
انواع قهوه اسپشیالیتی با کیفیت بالا و به صورت تازه برشت توسط متخصصان قهوه گلوریزه تولید و به فروش می رسد. برای خرید انواع محصولات گلوریزه می توانید به صورت حضوری اقدام کنید یا سفارش خود را به صورت اینترنتی انجام دهید.
قیمت قهوه اسپشیالیتی
انواع دانه قهوه، میکس قهوه و پودر قهوه در فروشگاه قهوه گلوریزه با قیمت بی واسطه به فروش می رسد. متقاضیان می توانند لیست قیمت محصولات شرکت را از طریق سایت دریافت کنند یا برای دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرند. در ادامه می توانید فیلم تفاوت قهوه اسپشیالیتی و قهوه کامرشیال را در لینک زیر ببینید: