body قهوه چیست ؟

بادی (body ) و احساس زبانی توضیح می دهند که چگونه یک قهوه احساس می شود.

بادی (body) یکی از خصوصیات اصلی قهوه است.

هنگام توصیف قهوه مردم اغلب عباراتی مانند ” سبک ” و  ” سنگین ” و ” صاف ” را به کار می برند.

 

روش دم کردن قهوه با بیشترین بادی

  • روش های دم کردن براساس میزان استخراج روغن های قهوه، بر بادی (body ) تاثیر می گذارد. بنابراین روش هایی  که روغن قهوه را از بین نبرد قهوه هایی با بیشترین بادی ایجاد می کند.
  • فرنچ پرس و دستگاه های اسپرسو از فیلتر های کاغذی که روغن را جذب می کند استفاده نمی کنند. بنابراین قهوه حاصل از آن ها از بادی (body ) خوبی برخوردار است.

 

 

کاپینگ قهوه چیست

کاپینگ ( cupping ) به تست یا چشیدن قهوه و بررسی عطر  و طعم قهوه دم شده  اطلاق می گردد. در این کار مشخصه های عطر و طعم قهوه از قبیل روغنی بودن،  اسیدی بودن،  شیرینی اصل بودن قهوه و … را بررسی می کنند. کاپینگ ( cupping ) یا تست قهوه به قدرت حس چشایی و درک افراد بستگی دارد.

 

اصطلاحات کاپینگ قهوه

ویژگی های مورد بررسی در کاپینگ مشخصه های طعمی و عطری قهوه هستند که شامل موارد زیر می باشند:

  • حس دهانی: حسی که مواد بعد از ورود به دهان از نظر شیمیایی و فیزیکی مانند شیرینی،  خشکی،  سفتی و … در آن ایجاد می شود.
  • اسیدی: به حالت اسیدی مواد غذایی اطلاق می شود مانند ترشی پرتغال.
  • تند و تیزی: طعمی که ممکن است گلو را اذیت کند.

 

چرخه عطر قهوه

استانداردهایی از مرکز تخصصی قهوه آمریکا برای چشنده های حرفه ای تعیین شده که به چرخه عطر برای چشنده ها ( coffee taster’s flavor wheel) معروف است.

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *