نوشیدن یک قهوه دلخواه همیشه شاید دغدغه خیلی ها باشد کدام قهوه کافئین بیشتری دارد؟ مثلا کاش کافئین آن کمتر یا بیشتر باشد که راه حل آن ترکیب دان قهوه ها است . ترکیب دادن قهوه ها به نام blend کردن شناخته شده است و با کمی تلاش، شما هم می توانید قهوه های مختلف را با هم ترکیب کرده و از طعم دلخواه لذت ببرید. این کار بسیار پیچیده و تخصصی است و برای انجام آن نیاز به آموختن گونه های مختلف قهوه و خصوصیات آن دارید. ترکیب دادن قهوه باعث می شود عطر و مزه نوشیدنی متفاوت باشد که همین امر سبب افزایش لذت نوشیدن آن می شود. برای ترکیب قهوه، میزان مصرف و نوع تهیه قهوه نیز مهم است. در نهایت، ترکیب دادن قهوه براساس سلیقه شما انجام می شود و صددرصد، شما از مزه و طعم انتخاب شده توسط خودتان راضی هستید.
نکاتی که در درست کردن قهوه میکس باید توجه کرد.
برای داشتن نوشیدنی شیرین، برای بند کردن یا میکس کردن قهوه، بهتر است از قهوه برزیل و مکزیک استفاده کنید. رضایت اولیه زبانی و دهانی در نوشیدنی ها بسیار مهم است، بنابراین نوشیدنی هایی که این ویژگی را ندارند، پوچ خوانده می شوند. قهوه کنیا و اتیوپی، عطر های میوه ای و گلی مناسب برای قهوه هستند. قهوه های رست روشن تر بیشتر عطر دارند و اگر به حفظ خصوصیات اصلی دانه قهوه علاقه دارید، برشتگی روشن تر را انتخاب کنید.
به منظور ایجاد طعم و عطر مورد علاقه خود می توانید از ادویههایی مانند دارچین، وانیل، جوز هندی و غیره استفاده کنید.
قهوه میکس:
قهوه میکس یا ترکیبی به قهوه ای میگوییم که از دانه های نژاد های مختلف(عموما عربیکا و روبوستا) تشکیل شده باشد. از آنجایی که هر کدام از این نژاد ها ویژگی های خاصی دارند، میکس کردن قهوه باعث میشود به عطر، طعم و میزان کافئین دلخواه خود برسید.
مصلا قهوه روبوستا کافئین بیشتری نسبت به عربیکا دارد و افرادی که به دنبال انرژی بیشتر هستند میتوانند درصد این نژاد را در قهوه میکس خود بالاتر ببرند.
مختصراً ترکیب کردن یا میکس کردن قهوه به معنای ترکیب انواع مختلف دانه های قهوه با یکدیگر است. این فرآیند میتواند بر اساس سلیقه شخصی انجام شود و نیاز به آشنایی با انواع قهوه و ویژگیهای آن دارد.
قهوه میکس باعث میشود که عطر و مزه نوشیدنی به شکلی متفاوت باشد و این به افزایش لذت نوشیدن از قهوه کمک میکند. با اینکه این کار ممکن است پیچیده و تخصصی به نظر بیاید، اما با تلاش و مطالعه در مورد انواع قهوه و خصوصیات آن، میتوانید به راحتی این مهارت را یاد بگیرید.
به عنوان یکی از عوامل مهم قهوه میکس ، میزان مصرف و نوع تهیه قهوه ذکر شده است. این کار باید بر اساس سلیقه شخصی انجام شود و افراد از طعم انتخاب شده توسط خود راضی میباشند.
برای بهتر درک کردن و آموختن درباره انواع میکس های قهوه میتوان به نکات زیر توجه کرد:
۱.تلخ یا شیرین بودن قهوه:
اگر میخواهید نوشیدنی شما دارای طعم شیرین باشد، از قهوههای برزیل و مکزیک برای بلند کردن یا میکس کردن استفاده کنید.
قهوههای با عطر زیاد مانند قهوه کنیا واتیوپی عطرهای میوهای و گلی دارند که میتواند احساس رضایت اولیه زبانی و دهانی را برای شما به ارمغان بیاورد.
همچنین قهوه های عربیکا کمتر تلخ هستند و بیشتر دارای طعم های شیرین و ترش هستند.
۲.انتخاب بین رست دانه های روشن و تیره:
قهوههای رست روشن تر عطر بیشتری دارند. اما شما نمیتوانید برای همه ترکیبها از قهوه روشن استفاده کنید.
۳.حفظ خصوصیات اصلی دانه قهوه:
اگر میخواهید خصوصیات اصلی دانه قهوه را حفظ کنید، از قهوههایی با برشتگی روشن تر استفاده کنید. برشتگی روشن تر میتواند عطر و طعم دلپذیرتری به قهوه بدهد.
۴.تکمیل طعم و عطر:
مطمئن شوید که قهوههای انتخاب شده برای میکس کردن مکمل یکدیگر باشند و طعم و عطر یکدیگر را خنثی نکنند. مثلاً عطر بلوبری دراتیوپی ممکن است با قهوه برزیل شکلاتی بسیار خوب ترکیب شود.
۵.افزودنی ها:
برخی از افراد ممکن است بخواهند به قهوه خود عطر های اضافی از قبیل دارچین، وانیل یا جوز هندی افزوده کنند. این ادویهها میتوانند عطر و طعم قهوه را دو چندان کنند.
توجه به این نکات و آزمایش با انواع مختلف قهوهها و افزودنیها به شما کمک میکند تا میکس قهوههایی با طعم و عطر دلخواه خود ایجاد کنید.ولی از آنجا که دستیابی به میکس ایدهال مستلزم پارامترهایی مانند دسترسی به دان های قهوه مختلف و پروفیلهای رست گوناگون میباشد پیشنهاد ما میکس قهوه است.
مشتریان عزیز میتوانند از میکس های گلوریزه که همواره طعمی ثابت در طول زمان را دارا هستند استفاده نمایند. این میکس ها از انواع دان قهوه و زیر نظر متخصصان در کارخانه گلوریزه تهیه و به سراسر کشور ارسال میگردند.
جهت اطلاع از قیمتها میتوانید با شمارههای 09130003688 و یا 03133447077 در ارتباط باشید.