دستگاه اسیاب قهوه
متغیر های زیادی وجود دارند که بر روی کیفیت قهوه شما تاثیر می گذارند از جمله : زمان ، دما ، دستگاه دم کننده قهوه و …هم چنین از جمله مهمترین مواردی که روی کیفیت قهوه دم شده تاثیر به سزایی دارد اندازه اسیاب شدن دانه های قهوه است.
اگر شما فعال در صنعت کافی شاپ و قهوه باشید حتما می دانید که عطر و رایحه قهوه بسیار فرار است.
در واقع با انتخاب صحیح دستگاه اسیاب قهوه خواهید توانست نهایت استفاده از طعم و رایحه قهوه اسیاب شده را ببرید.
اسیاب ( گرایندر ) قهوه یکی از مهمترین بخش های خرید تجهیزات کافی شاپ است.
به طور کلی دانه های قهوه به سه شکل اسیاب می شوند :
درشت ، متوسط و نرم.
انواع اسیاب قهوه :
- خیلی درشت( extra coarse grind ) : برای اماده کردن قهوه های سرد استفاده می شود.
- درشت ( coarse grind ) : برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
- متوسط ( medium grind ) : برای دم کردن قهوه با دستگاه دریپ پات
- متوسط – درشت : دم کردن قهوه با دستگاه های تخصصی مثل کمکس
- نرم (fine grind ) : برای دم کردن قهوه اسپرسو
- بسیار نرم ( extra fine ) : برای تهیه قهوه ترک
انواع دستگاه اسیاب قهوه :
- اسیاب قهوه تیغه ای ( blade grinder )
- اسیاب قهوه دندانه ای ( electric burr grinder )
- اسیاب قهوه تیغه ای برقی ( electric blade grinders )
- اسیاب قهوه دستی ( manual or turkish mill )
- اسیاب قهوه صنعتی غلطکی ( roller mill )
انتخاب نوع تیغه مناسب دستگاه اسیاب قهوه :
دو نوع تیغه اصلی وجود دارد ، مسطح و مخروطی .
این تیغه ها از جنبه های مختلفی با هم تفاوت دارند – سر و صدا ، توزیع ذرات ، هزینه ، گرما و باقی گذاشتن ضایعات .