دستگاه اسیاب قهوه 

 

متغیر های زیادی وجود دارند که بر روی کیفیت قهوه شما تاثیر می گذارند از جمله : زمان ، دما ، دستگاه دم کننده قهوه و …هم چنین از جمله مهمترین مواردی که روی کیفیت قهوه دم شده تاثیر به سزایی دارد اندازه اسیاب شدن دانه های قهوه است.

اگر شما فعال در صنعت کافی شاپ و قهوه باشید حتما می دانید که عطر و رایحه قهوه بسیار فرار است.

در واقع با انتخاب صحیح دستگاه اسیاب قهوه خواهید توانست نهایت استفاده از طعم و رایحه قهوه اسیاب شده را ببرید.

اسیاب ( گرایندر )  قهوه یکی از مهمترین بخش های خرید تجهیزات کافی شاپ است.

 

به طور کلی دانه های قهوه به سه شکل اسیاب می شوند :

درشت ، متوسط و نرم.

 

 

 

انواع اسیاب قهوه :

 

  1. خیلی درشت( extra coarse grind ) : برای اماده کردن قهوه های سرد استفاده می شود.
  2. درشت ( coarse grind ) : برای تهیه قهوه فرانسه با فرنچ پرس
  3. متوسط ( medium grind ) : برای دم کردن قهوه با دستگاه دریپ پات
  4. متوسط – درشت : دم کردن قهوه با دستگاه های تخصصی مثل کمکس
  5. نرم (fine grind ) : برای دم کردن قهوه اسپرسو
  6. بسیار نرم ( extra fine ) : برای تهیه قهوه ترک

 

انواع دستگاه اسیاب قهوه :

 

  1. اسیاب قهوه تیغه ای ( blade grinder )
  2. اسیاب قهوه دندانه ای ( electric  burr grinder )
  3. اسیاب قهوه تیغه ای برقی ( electric blade grinders )
  4. اسیاب قهوه دستی ( manual or turkish mill )
  5. اسیاب قهوه صنعتی غلطکی ( roller mill )

 

انتخاب نوع تیغه مناسب دستگاه اسیاب قهوه :

 

دو نوع تیغه اصلی وجود دارد ، مسطح و مخروطی .

این تیغه ها از جنبه های مختلفی با هم تفاوت دارند – سر و صدا ، توزیع ذرات ، هزینه ، گرما و باقی گذاشتن ضایعات .

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *