راهنمای نگهداری قهوه :

مهمترین عوامل تاثیر گذار برای حفظ تازگی و کیفیت دانه های قهوه را باهم بررسی می کنیم.

  • رطوبت : بهتر است قهوه را در محیطی پوشیده و با رطوبت کم نگهداری کنیم. رطوبت موجود در هوا باعث بروز واکنش های شیمیایی در دانه های قهوه می شود.
  • دما : بهترین حالت نگهداری قهوه در محیط خشک و خنک هست. گرما باعث کاهش کیفیت و تازگی قهوه می شود. همچنین نگهداری قهوه داخل یخچال به خاطر وجود رطوبت بالا، به کیفیت قهوه آسیب وارد می کند.
  • زمان : هرچه زمان نگهداری قهوه طولانی تر شود، کیفیت عطر و طعم آن کاهش پیدا می کند. هرچند که شرایط نگهداری آن نرمال باشد.
  • اکسیژن : مجاورت دانه های قهوه با اکسیژن هوا باعث اکسید شدن آن ها و در نتیجه کاهش کیفیت و تازگی دانه های قهوه می شود. در صورت باز کردن بسته بندی قهوه حتما آن را در ظرف دربسته غیر شفاف نگهداری کنید.

فروشگاه قهوه گلوریزه ارائه دهنده بهترین و با کیفیت ترین قهوه است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *