کدام قهوه کافئین بیشتری دارد ؟

در رقابت میزان کافئین در دانه های عربیکا و ربوستا ، عربیکا مغلوب ربوستا است.

ربوستا تقریبا دو برابر عربیکا کافئین دارد.

عموما قهوه عربیکا کیفیت بالاتری نسبت به دانه ربوستا دارد.

هم چنین قهوه عربیکا شیرین تر و عطر و طعم میوه ای تری دارد.

قهوه با برشتگی روشن تر کافئین بیشتری دارد .

قهوه های تیره زمان بیشتری را در مرحله برشته شدن گذرانده اند.

بنابراین قهوه های تیره سبک تر و حجیم تر شده اند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *