درباره قهوه

انواع دانه قهوه و شناخت تفاوت آنها

انواع دانه قهوه

انواع دانه قهوه در جهان وجود دارد که از نظر طعم و عطر تفاوت هایی دارند. گاهی دانه های مختلف را با هم ترکیب کرده و میکس قهوه درست می کنند. افراد می توانند بسته به ذائقه خود از میکس های متنوعی استفاده کنند. در این مطلب قصد داریم شما را با انواع دانه قهوه و تفاوت های آنها آشنا کنیم. در ادامه با ما همراه باشید …

 

انواع دانه قهوه

قهوه روبوستا (Robusta)

  • درختچه قهوه روبوستا در ارتفاعات پایین رشد می کند و بسیار مقاوم است.
  • کشورهای اصلی پرورش دهنده قهوه روبوستا ویتنام، برزیل، اندونزی و هند هستند.
  • دانه قهوه روبوستا گرد است و از کافئین بالایی برخوردار است.
  • این دانه ها حدود 10-7 % آنتی اکسیدان دارند و برای سیستم عصبی مفید هستند.
  • در مقایسه با قهوه عربیکا کم مصرف تر، ارزان تر، تلخ تر و پرکافئین تر است.
  • این نوع قهوه برای تهیه اسپرسو مناسب تر است.

 

قهوه عربیکا (Arabica)

  • قهوه عربیکا در گذشته در کشورهای یمن، اتیوپی و سودان کشت می شد و به همین دلیل به قهوه عربی نیز شهرت دارد.
  • کشت دانه قهوه عربیکا بسیار بیشتر از دانه قهوه روبوستا بوده و حدود 75% از کل قهوه جهان را تشکیل می دهد.
  • درختچه قهوه عربیکا در مناطق مرتفع کشت می شود و نسبت به قهوه روبوستا آسیب پذیرتر است. به همین دلیل انواع دانه قهوه عربیکا نسبت به روبوستا گران قیمت تر هستند.
  • شکل دانه آن کشیده و S شکل است.
  • بزرگترین تولید کنندگان قهوه عربیکا در جهان، کشور برزیل است.
  • کافئین موجود در این قهوه ۱٫۵ درصد بوده و کرمای بالای آن باعث شده که طعم دلنشین تری داشته باشد.
  • آنتی اکسیدان موجود در دانه قهوه عربیکا 8-5/5 درصد و کمتر از قهوه روبوستا است.
  • طعم شیرین و رایحه دلپذیر قهوه عربیکا باعث شده نسبت به قهوه های دیگر محبوب تر باشد.
  • این قهوه برای خوابی راحت بسیار مناسب است.
  • قهوه عربیکا در کشورهایی چون برزیل، کنیا، کلمبیا، اتیوپی، گواتمالا، سوماترا و بسیاری دیگر از کشورها کشت می شود.

قهوه لیبریکا (Liberica)

  • قهوه لیبریکا بسیار کمتر از قهوه های عربیکا و روبوستا کشت می شود و به همین دلیل از شهرت چندانی برخوردار نیست.
  • فیلیپین جزو اولین کشورهای تولیدکننده این قهوه بود.
  • قهوه لیبریکا دارای طعمی خاص و عطری مشابه چوب است که باعث تمایز آن از قهوه های دیگر شده است.
  • این قهوه به دو شکل لایت و دارک، رست می شود و طعم های جذابی برای طرفداران قهوه ایجاد می کند.

 

قهوه خام یا قهوه سبز (Green Coffee)

  • قهوه سبز در واقع قهوه خامی است که فرایند روست یا بو دادن روی آن انجام نشده است.
  • انواع دانه قهوه مانند روبوستا، عربیکا و لیبریکا برای اینکه آماده مصرف شوند، باید تفت داده شوند.
  • افرادی هم هستند که قهوه خام سبز را بدون روست کردن، استفاده می کنند. زیرا به عقیده برخی، آنتی اکسیدان کلروژنیک اسید موجود در قهوه سبز باعث لاغری می شود. بنابراین افرادی که از رژیم های لاغری پیروی می کنند معمولا این نوع قهوه را مورد استفاده قرار می دهند.
  • قهوه سبز از قهوه روبوستا نیز تلخ تر است، زیرا بو داده نشده است.

 

فروشگاه قهوه گلوریزه با سابقه ای طولانی در زمینه فرآوری انواع دانه قهوه آماده ارائه خدمات به مشتریان عزیز است. شما می توانید برای خرید باکیفیت ترین دان قهوه، میکس قهوه، قهوه خام، میکس قهوه اسپرسو و … به صورت بی واسطه و با قیمتی مناسب از طریق این سایت اقدام کنید. همچنین برای دریافت مشاوره و سفارش میکس مورد علاقه خود می توانید با کارشناسان ما مشورت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *