نکات مهم در مدیریت برای فروش و سود بیشتر رستوران و کافه :

 

  • همیشه  حق با مشتری است 

به صحبت های مشتری توجه کنید.

  • کارکنان باید بهترین عملکرد را داشته باشند

نقش مدیریت در اعلام وظایف کارکنان از گارسن تا اشپز

  • رستوران به تبلیغ نیاز دارد

داشتن استراتژی برای حضور قدرتمند در رسانه های مختلف

  • نظارت دقیق مدیریت رستوران بر صندوق

تهیه گزارش های منظم از نرم افزار های حسابداری رستوران

  • بهترین نوع پذیرایی در رستوران

توجه در استقبال از مشتری در بد ورود و نوع پذیرایی

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *