وبلاگ
20
آبان
طرز تهیه وافل :
صفحات دستگاه وافل ساز را با کره ذوب شده یا کمی روغن سرخ کردنی چرب کنید.
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود.
...
19
آبان
آبشار شکلات
آبشار شکلات یکی از دستگاه های جدید مورد استفاده مجالس عروسی است.
از این دستگاه تحت عناوینی چون دستگاه شکلات آب کن، فواره شکلات و یا ...
18
آبان
تفاله قهوه
تفاله قهوه و فواید آن :
رفع بوی بد یخچال
فرار گربه ها ، مورچه ها و حشرات
ترمیم وسایل چوبی
تمیز کردن باربیکیو یا منقل کباب...
13
آبان
اسیاب پاکتی
اسیاب پاکتی
اسیاب قهوه پاکتی ، اسیابی مناسب برای قهوه فروشی ها ، پخش کننده های قهوه اسیاب شده ، کافی شاپ ها و .... اسیاب قهو...
11
آبان
08
آبان
body یا احساس زبانی در تست طعمی قهوه چیست ؟
body قهوه چیست ؟
بادی (body ) و احساس زبانی توضیح می دهند که چگونه یک قهوه احساس می شود.
بادی (body) یکی از خصوصیات اصلی قهوه است.
...
08
آبان
دستگاه اسیاب قهوه
دستگاه اسیاب قهوه
متغیر های زیادی وجود دارند که بر روی کیفیت قهوه شما تاثیر می گذارند از جمله : زمان ، دما ، دستگاه...
06
آبان
نکات مهم کافه داری
چند ترفند مهم کافه داری
هر کسب و کاری برای پیشرفت،نکات ریز و فوت های کوزه گری دارد که با رعایت اون ها میشه درصد موفقیت را بالا برد.
...
04
آبان
دستگاه کرپ ساز
یکی از تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه کافی شاپ ها دستگاه کرپ ساز است که برای هر کافه ای ضروری به نظر می آید.
دستگاه کرپ ساز در کافی ...
01
آبان
چای ساز انتیک
یکی از متداول ترین و محبوب ترین نوشیدنی ها در بین ایرانی ها چای می باشد.
به همین خاطر خرید چای ساز انتیک بسیار رایج شده است.
چای ...