وبلاگ
21
مرداد
میلک شیک قهوه، دسر و نوشیدنی خوشمزه ای است که به آسانی با شیر، قهوه و بستنی درست می شود. پایۀ بیشتـر میلک شیک ها شیر و بستنی هستند که م...
12
مرداد
میلک شیک توت فرنگی
در این پست قصد داریم به شما آموزش دهیم که چگونه میلک شیک توت فرنگی خوشمزه ای در منزل برای خودتان و خانواده یتان درست کنید. با ما همراه ...
30
تیر
ایرادات رست قهوه
یکی از مباحثی که خیلی کم تا به حال به آن پرداخته شده است، شناخت ایرادات رست قهوه است، در حالی که رست قهوه (برشته کاری)، یکی ا...
19
تیر
تمپ کردن و فشرده سازی صحیح قهوه
در عصاره گیری اسپرسو، تمپ صحیح قهوه های آسیاب شده، به شدت بر طعم نوشیدنی نهایی تأثیر می گذارد. آنقدر که یک تمپ (فشرده سازی) بد می تواند...
08
تیر
مسابقۀ دانش و قلم در صنعت قهوه و کافه داری
بسمه تعالی
قوانین اولین دورۀ مسابقات قلم و دانش
در صنعت قهوه و کافه داری ایران
مسابقۀ قلم و دانش در صنعت قهوه و...
08
تیر
روش های فرآوری قهوه
فرآوری در کیفیت محصول نهایی به شدت تأثیر گذار است و بهتـر است که مشتـریان بدانند که فرآوری چیست و هر نوع فرآوری چه تأثیری در عطر و طعم ...
29
خرداد
روش های برداشت گیلاس قهوه
روش های برداشت میوه های گیاه قهوه گوناگون اند. مانند برداشت توسط ماشین ها، تکاندن درخت ها و شاخه ها، چیدن با دست و... . اگر بخواهیم همۀ...
26
خرداد
با اسامی نوشیدنی های بر پایه قهوه آشنا شوید.
به این تصویر خوب دقت کنید. این تصویر به خوبی مواد اولیۀ بسیاری از نوشیدنی های بر پایه قهوه را توضیح می دهد. نوشیدنی های بر پایۀ قهوه مم...
23
خرداد
عصاره گیری صحیح قهوه
عصاره گیری قهوه به عنوان آخرین اتفاق در زندگی پر فراز و نشیب یک دانۀ قهوه، بسیار مهم است؛ زیرا بسیاری از افراد عصاره گیری نادرستی از قه...
20
خرداد
کاپوچینو
کاپوچینو (به ایتالیایی: Cappuccino) نوعی نوشیدنی قهوه با اسپرسو دوبل (دوپیو) و کف شیر بخار داده شده است. کاپوچینو اصالتاً برگ...