وبلاگ
04
آذر
چای یک نوشیدنی گرم اصلی در کشور ماست ولی امروزه مصرف قهوه طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. نوشیدنی قهوه به روش های متنوع و با است...
02
آذر
خرید قهوه ساز صنعتی (بهترین برندهای ایرانی و خارجی)
قهوه ساز وسیله ای ضروری برای دم کردن قهوه است و از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی به شمار می رود. خرید قهوه ساز صنعتی برای کافی شاپ ها...
01
مهر
فرآوری شسته قهوه
دانه قهوه قبل از اینکه به مرحله برشته کاری برسد مراحلی را طی می کند که به تمام این مراحل فرآوری قهوه می گویند. آیا تاکنون به بسته بندی ...
01
مهر
گاز زدایی قهوه
گاز زدایی قهوه (Degassing)، موضوعی که به گرمای قهوه، عطر قهوه، طعم قهوه، ماندگی و یا تازگی قهوه و حتی بسته بندی قهوه ربط دارد. در این م...
30
شهریور
تاریخچه قهوه
قهوه نوعی نوشیدنی است که در چندین سال اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این نوع نوشیدنی از گیاه دانه قهوه بدست می آید و رشد آن در منا...
30
شهریور
موکاپات و اتفاقات درون آن
همانطور که قبلا بیان کردیم یکی از تجهیزات دم آوری قهوه موکاپات است. برای بررسی مشخصات این دستگاه می توانید به قسمت موکاپات استیل مراجعه...
29
شهریور
فرنچ پرس قهوه استیل
برای تهیه قهوه روش های مختلف و دستگاه های دم آوری مختلفی وجود دارد مانند موکاپات، فرنچ پرس قهوه استیل، اسپرسوساز و سایفون. حال در این م...
26
شهریور
اسپرسوساز و پدیده channeling
پدیده channeling نتیجه عبور آب تحت فشار در پرتافیلتر دستگاه اسپرسوساز از مسیرهایی با تراکم پایین قهوه و مقاومت پایین است که موجب عصاره ...
25
شهریور
فلیور قهوه چیست؟
فلیور قهوه در ارتباط با طعم قهوه استفاده می شود. قهوه ده ها طعم دارد. برای استخراج طعم های قهوه اصولا باید یک برشته کاری مناسب(رست مناس...
24
شهریور
فرآیند رست یا بو دادن قهوه چگونه است؟
رست قهوه خواص فیزیکی و شیمیایی قهوه سبز را تغییر می دهد.فرآیند رست روشی برای تعیین مشخصات طعمی مطلوب قهوه با تغییر طعم قهوه سبز است.حجم...